10 May 2011

DIAM ITU LEBIH BAIK KAN?

As salam

dah beberape hari aku buat percubaan utk post entry ni. tp x berjaya mungkin network aku kurang bagus...ruangan text ni buffer je. n today finally berjaya gak. sebenarnyer title kat ats tu adalah quote dr hubby aku bile aku suarakan sesuatu kat dia last week. maksud aku last friday.

ceritanya tentang seorang 'kawan'...okay disini aku xpasti nk labelkan dia as kawan or what. aku da mula rs xselesa n rs mcm da xnak kawan ngn org macam tuh. memule tu macam ringan2 n lame2 aku rase dia mcm nk trap aku...WTH!!! x suke. aku story tu my hubby then dia cakap jgn lyn. padahal hubby very close ngn dia..rerupenyer ade cerita lain psl 'kawan' sorang ni. so then jgn la kacau hidup orang kalo hidup ko xaman ngn hidup ko. pelik aku mgm org camni. cakap kemain diplomasi walhalnyer mengacau orang sane sini..beware la kawan, aku takut silap haribulan sorang pun xnk ngaku ko kawan derang. kalo da smpi abes bini adik2 n kawan2 sndrik ko kacau....if ko desperate sekali pun ko yg buat keputusan gitu kan..so hadap je la. ko ego xnk ngaku silap ko kerana buat keputusan yg sekarang nih..so please jgn kacau kawan2 ko yg tgh happy nih n jage la sensitiviti org cket..kite ni xde yg bagus n baik semuanya hina sebab kite ni hamba n menumpang je...alhamdulillah hubby aku faham..n lepas nih aku ikot ckp hubby diam je jgn layan...thx B..love you.

2 comments:

saya YANA said...

aaahh... dan diam kita bukan bermaksud mengalah.. malas da layan org cam ni kan.. hehe..

Intan Maizura Ibrahim said...

ye betol....