10 August 2011

Contest Gaya Awesome


saje nk joint contest ni... selama ni dok tengok je contest2 org lain tapi xpernah cube nasib..now nk try la cube nasib ... xtually jumpe iklan ni kat blog meowmania. xtau la gambo y di paste kan kt cni ni awesome ke idak!!! hehehe tp setakat nih dorang x penah lagi x awesome to me...always awesome!

ok lets la enjoy my awesome budak2 kuceng yg me adopt dari derang ni kecik2 lagik...uhukuhuk


oni blurr dengan kemalasan bebe


budak malas si Bebe


Oko...hero to be



ok la..cecare nak joint contest ni very simple.. me just copy n paste je la dari FOF blog nih


syarat2nya plak..:

1.  korang follow blog FOF and SHE WINTER
bukan pe.. sng tok tau update psl contest ni...
tol x? tp klu xmau. pon xpela.. its ok..
tidak memaksa korang memfollow...

2. like fanpage ni: SINI

3. letak tajuk entry tu "Contest Gaya Awesome"

4. korang letak banner atas tu kat blog korang and linkkan ke blog FOF
then letakla gmbr2 pet korang yg comey2 tu..
korang nk letak byk2 pon boleh.. tp nnt FOF n she winter akan pilihla
yg mana lgi awesome.. k?

4.  then tinggalkan url korang kat bhgian comment k?

hah lgi 1, kalau korang nak tag spe2, tag la..
xwajib pon   :)

tu je. senang jekan?? hehe.. 
mehla reramai join ye contest yg tak seberapa ni..

closing date:  26 ogos 2011  (11:59 pm)

adia lak:
1>  adiah rahsia dari FOF and shewinter
2> topup rm30 from miecyber

4 comments:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

c0mel td0 gne bntal.. Hehe

she winter said...

alolo. comelnyee. haha. thanks join k. gud luck. ^^,

family of fur said...

comey bebe tu.. tido je.. huhu.. thnx join.. :)

* HeeBum * said...

eee... bebe tu mcm senyum.. comei sungguh