11 July 2011

Puasa Lagi....

Assalamualaikum WBT...

hari ni puasa lagi, harap2 boleh teruskan sampai waktu berbuka nanti. kalau kames minggu lepas berjaya..xkan hari ni xboleh kan.!!!chayok2!!!
ermmm...xde ape2 sangat yang menarik pagi ni melainkan melalui hujung minggu dengan durian yang sedap..huhuhu. setakat durian yang sedap tu perkara biasa sebab durian memang sedap.hehehe. tapi yang bestnyer pegi beli durian lepas tu bonus kene jage gerai durian!! erkk?!! gitu la citernyer pakcik tokey durian tu terberkenan ngan aku n hubby..n dia trust abes kat kiteorg berdua utk jagekan gerai dia..selama kiteorg jage hampir sejam tuh ade la 2-3 org buyer. hahah!!dapat xperience jual durian n dapat upah durian sedap power giler sampai hubby mabuk!!!hahaha.
da puas santap durian power sampai mabuk terus move ke pantai batu hitam..dapat parut best, kaki kene teritip..perghhh!!!bisa giler sampai hari ni lukanya masih berair lagi.. tp enjoy tgk bebudak tangkap tapak sulaiman.


penjual durian bidan terjun..huahahaha


pakcik durian belanje sebab tolong jage kedai!!!power..sampai mabuk!!!


ermmmmm...!!!


pantai batu hitam yang penuh teritip...


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)