12 May 2011

nak jugak...!!!

As salam

tadi mesej2 ngn hubby...mintak dia carikan ank kuceng.."da puas b tanyer kawan2 tp xde la" (itu jwpn hubby) hurmmmm :). lps tu msuk satu lg msj "nti kite g jalan2 kt bandar mesti ade jumpe punyer" (itu hubby tulis dlm mesej) mood tros jd happy. tingat kat baby cing yg dtg singgah makan..mmg bto2l da nk bela dia tp dia plak xnk dok rumah kami berdua...ciap da msukkn dlm rumah tp dia nk kuar gak..ltk kt luar ok je dia.."si kurus" tu la nama hubby bg kt dia...heheheheh..hurmmmm. hari2 kalo dok dpn pintu harap2 akn nmpk dia..tp xde pun. bile kite nk jumpe lagi..jeles tgk org rumah belakang tu..punyer la banyak kuceng dia..hr tu bjaya gak pancing sekor..tp dia xmo gak dok dlm rumah pas mkn dia kuar la nk balik..huh!!!! ermmmm semalam tgk derang do berbaris kt blkg rumah tuan dia bteduh hujan...napela tuan dia xkasik msuk rumah..cian je. harap2 esk dpt jumpe sekor kuceng baik...

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau nak adopt kucing blh try masuk blog ni http://kakimotong.blogspot.com/ & http://kucing2terbiar.blogspot.com/. kdg2 dorang ada advertise kucing yg nak di adopt

Rosmawati Yusof said...

Mmg selalu camtu, bila kita nak @ cari takder tp time tak nak, ader jer dia... semuga ketemu apa yg dicari..