08 March 2011

gambo BUBU ngan BABY

lame gok x update... last update kames lepas..sibuk kit la. banyak kije. nak plak last week kne g Gombak. pastu sibuk kesane kemari pegi menjemput. penat x ilang lagi. adoiii. sakit badan la. minggu ni plak nk balik kampung test baju. hurmmm. penat22222222222
saje je ni nk update gambo BUBU. lame dah nih 2 minggu da simpan gambo nih

BUBU tengah breast feeding baby dia
tgk BUBU da berisi kit ms nih. banyok kot susu dia.ngeeee..tp tahap nak main dia masih same je seperti dahulu. xsedar2 yg dia tu da jadi mummy..adoiiii!!! kalo nk suh dia susukan baby dia kite plak kne suruh. kalo x dia main sampai x ingat ape ngn siEmon. tu la da tahu dia budak lagi sebok nak kawen. sekarang da kne jage baby. tensen je x dpt nk main2 lebih2. gambo siItam xde. mmg saje aku aku xamik. sbb seme kaler itam xnmpak rupe langsung, tggu besar ckit la bru aku amik kalo x nmpk selonggok je seme.

2 comments:

saya YANA said...

sekor je ke anaknye... hehe..
kucing Yana tunggu hari je nak besalin... hehe...

Intan Maizura Ibrahim said...

ha'ah sekor je ank dia..lgpun BUBU snarnyer bukan kawen btol2 pon. dia budak lagi