11 February 2011

Jalan2 lagi

salam
ini entry yg ke3 untuk pg nih..tadi jalan2 ke halaman rumah org lain..jalan2 punyer jalan aku jumpe ni http://groundnutsikacangtanah.blogspot.com/.. dia ni ANIMAL LOVER hehehehe.dia ade kucing comel hehehhe...pastu tgh dok bace2 tu aku jumpe ni ALVISS KONG. aku baca kisah ni..quite menyanyat hati. but for MUSLIM don't u ever try to do this. seriously DON'T!!! what ever u've facing how BIG your being broked by someone or how HARD ur life please DON'T.
eh??? pe lebih2 plak psl ALVISS KONG nih..aku just nk cerita psl si kacang tanah nih..aku suke style dia. simple n nice. dia ade buat special page for STRAY CATS on FB special for stray cats lover mcm aku... aku suke la org yg selalu ade semangat buat mende2 macam ni. pape pun aku support usaha dia.



so to those yang memang sayang kucing boleh la LIKE kt page dia nih.
lepas tu aku jalan2 lagi...jalan2 nak cari part time la cadang2nyer. saje nk tambah pendapatan. nk kawen la katakan. hurmmm. tapi xade yang sesuai.sebab aku keje hari2  8-5 la. pegi keje kol 6.30am smpi rumah pun kol 6.30 tp in pm la. so aku igt nak cari  yg boleh buat weekend. tp xjumpe yg sesuai. but if ade yang suruh aku buat keje menjana duit dengan cara 2-3 minit blh dpt duit tu sorry to say this; aku x minat. reason: sebab pada pandangan aku mane ade org boleh dapat duit dengan cakap dan goyang kaki je. semua kene keje keras dan usaha yang gigih dan ikhlas. tp tu pendapat aku la.
so tadi jalan2 kt MUDAH.MY. aku rs most Malaysian pnh lawat page nih. memang mudah. even aku pun selalu mgunakan khidmat page ni. so nk buat dedication ckit psl page nih. TQVM.



mudah.my
 

4 comments:

rizaros said...

salam perkenalan...jom gegar... follow sy jgak tau :) maceh..

Intan Maizura Ibrahim said...

hehehe..slm pkenalan jugak..TQVM!!

grOundnUt said...

hye Intan...thanks for the back link...moga² Intan menyokong usaha murni Kacang dan Kucing²nya...I'll Follow you back...^^v

Intan Maizura Ibrahim said...

groundnut : tq for being my follower..hehe suke bace ur writing simple n clear