07 February 2011

MEREKA YANG SEMAKIN MEMBESAR

cont...
now nak upload gambar budak2 yang da semakin membesar. si itam dan si bubu yang tgh sarat mengandung.si itam sejak pregnant nih amatla pendiam suka menyendiri dan termenung. tapi si bubu nih sejak pregnant masya'allah buasnya tidak terhingga lagi.dia punyer pecut kalo berlari boleh begegar tanah kalo dia adalah seekor gajah.
b4 balik hari tu sempat singgah kat save pet shop kat area setapak dekat ngan rumah lama aku kat taman melati singgah nak beli ubat kutu untuk si emon. rm12.murah je.punyer la kecik untuk setitik tapi berkesan.emon da xde kutu la.tapi kalo dia buas lagi men kat tanah alamatnya ternak kutu balik la dia nanti.


ntah ape la yang diborakkan emon ngn si ceter2 tuh

peliharaan yang kecik tapi hyper

mak itam ngan emon tah mende ape la yg di sembangkan tuh

bubu yag sentiasa fotogenik n fotogedik

saje bua muke unik nak suh org snap pic dia

tgh nunggu hari je mak itam ni

encemnyer bang en nih

pertama kali itam nmpak amat gojes dengan tinge x cukup sifat dia tuh..ngee.
pakai rantai refflesia lg tuh

totot paling comel,encem n paling comot

bubu suh masukkan gambo ni kat profile pic fb

emon da becar doh..huhu.kutu pon da xdop

p/s:nk update itam da selamat bersalin semalam..heheh

2 comments:

sunyi sepi said...

wahhhhhhhhhhh....cumel2nye dorg...

IntanMaizura Ibrahim said...

tq k.ss
cumel mmg cumel tp semenyer degil222..ngee