18 February 2011

SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH



kali ni aku follow lagi bang ben punyer segmen...kikiki..nk popular sangat ke? xdelah...just nk rs sikit tempias je dr org femes cam bang ben nih... disamping tu dapat improve diri ni kan..kate nk jadi writer n minat writing..so dari sini la nak start nilai diri layak ke diri ini jadi writer kan...
so..those yang nak join gak segmen ni just follow je instruction ni
  1. Letak header BEN ASHAARI blog
  2. Tajuk : SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH  dan linkkan ke entri ini .. hehehe..sekian,.TQVM

9 comments:

qaseh johanna said...

salam kunjungan.
datang terjah dr blog en. ben..hihi

Hazmin said...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

Intan Maizura Ibrahim said...

qaseh: TQ dtg... let's click follow to support
hazmin : TQ ... salam perkenalan juga let click follow to give support

syi..:) said...

syi follow k..dtg la singgah blog syi.:) http://syislovejournal.blogspot.com/

R E A D.. said...

follower no.27, jom terjah n follow my blog yer.

anizsDANbintang... said...

keep blogging dear =)

raje carl said...

skodeng sini :)

Lulu caldina said...

kita semua masih belajar...
semoga terus maju jaya...

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari saya awangku johan.. terjah dari laman blog abg ben.. saya follow blog awak ek.. mai la singgah dan follow blog saya ek.. ok thanks