14 February 2011

most BEST entry today

salam..
entry yg aku nk post aku leh katekan antara yg terbaik setakat nih...this pic i copy from cik nerq suzana (she animal lover) .. hope she don't mind with this..seriously aku speechless ngn gambo ni..kagum terlebih...




ni bukan super impose k...giler ikhlas muke pak cik nih


Nama lelaki sejati dan baik hati ini adalah Othman Awang yang tinggal di kampung Kepala Bukit di Utara Malaysia. Dia menyelamatkan kucing kesayangan dan angsa kesayangannya dari banjir.
Gambar oleh Reuters 

***xde ape aku nak cakap pak cik ni memang best...mmg pure animal lover la...touching la rs.

sources : Nerq

5 comments:

grOundnUt said...

adess...touching plak tgk pic kucing dia dalam baldi kan...angsa tu ok la..still leh swimming..tapi kalau kucing...sure lemas kan...anyway..nice entry...^^'

Intan Maizura Ibrahim said...

TQVM kacang

VIVIAN said...

comel la kucing dlm beldi tu...alahai..muka cuak pulak kucing tu.hehe

Jom Terjah Entri Baru : [Ailurophile]Dulu dan Sekarang Tanpa Suki

VIVIAN said...

err..actually suki saya kena sakit terkejut..takboleh terkejut..akan kejang/sawan. time CNY die develop sakit tu..terkejut mercun..

Intan Maizura Ibrahim said...

vivian:mungkin dia ade trauma kot?