18 February 2011

SAMBUNG SEMALAM PUNYER

salam...
ingatkan semuanya da setel...rupe2nyer pagi ni sambung keje yg semalam punyer..giler penat semalam..ingatkan da berakhir. huaaaaa. pening!!! aku rs betol2 otak aku bkerja keras dari semalam. agaknya kalo pg buat CT SCAN mesti lipatan2 kt otak aku ni da bertambah2 dengan banyak. sungguh jadi pening sebab da lama x kerah otak bekerja keras since keluar dari Ernst&Young. sebut pasal EY ni. tetibe tingat kat kawan2 EY. hurmmm..skrg da ramai batch baru yg masuk... mcm sekolah ngn kat kolej plak kan.. org2nyer silih berganti. tapi yang x berganti2 si Kong tu jugakla.. pengawas yg sekarang da jadi super duper senior!!! hadap la korang yek!!!

8 comments:

grOundnUt said...

ahaksss....takpe..esok dah cuti~

Khairi said...

e&y audit consultancy ke yg mana ni ye?

Intan Maizura Ibrahim said...

KHAIRI: E&Y KUANTAN BRANCH ME EX-ITC THERE 09-10

Khairi said...

ooo kolej eh?

takde, kami kat pejabat ni selalu aje assign e7y utk audit documentation. :)

anyway, salam kenal :)

Intan Maizura Ibrahim said...

okay...nope dulu sy pnh keje as IT coordinator bukan buat audit or tax... by the way selamat berkenalan

Ina said...

hi..dear..i singgah sini..
http://inanazir.blogspot.com

Natalia said...

kuatnye bekerja...

TAYAR PANCIT said...

hai,saye da join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html